Lite mer design jobb

Hot Rod / Permalink / 1
Jobbat på med tejprullen för att få mig en bild på hur bilen kan se ut. Gjort typ 20 olika men sorterat ner till 7 st. Tänkte sova på saken i några dagar innan jag gör plåtarna. Kom med förslag om ni tycker någon är bättre än andra eller taket ftån en och baken från en annan.
 
1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 

Design dax

Hot Rod / Permalink / 0
Slipat och hammrat på hjulhusen så dom blev färdiga idag. Tänkte sedan börja med bakskärmarna men före det måste jag ju veta lite vad för form/storlek det skall vara och slängde upp lite masonitskivor och började tejpa lite former. Det gick inte så bra så jag tog ett foto på eländet och åkte hem för att gnugga lite på geniknölarna. Det är för mycket plåt mellan hjulhus och övre delen på skuffluckan så det ser ut som en sköldpadda,  taket hamnar oxå fel och dörrarna blir för långa.
 
Har nu funderat och tror jag vet hur detta skall lösas. Hjulhuset bak skall upp ca 10cm, karossen skall kortas mer där bak och sedan skall framvagnsbalken sänkas 2 tum och bakaxeln 2 tum. Får åka och tejpa nya linjer och ändra på grejorna.
 
Hjulhusen blev i bra iallafall. 
 
Och här är missfostret
 
 
Till top